Radu Banciu, un nesimtit de cariera!

Acest infantil frustrat de 44 de ani a reusit sa iasa, din nou, in evidenta prin afirmatiile sale lipsite de ratiune, desprinse, parca, dintr-un episod al unei copilarii deformate, presarate cu deceptii. Probabil mami si tati au avut expectante prea mari de la puiu’ lor sau probabil ca flacau’ asta a fost inexistent in ochii parintilor, fiul neglijat …sau poate c-a fost abuzat, cine stie?! In orice caz, acest salahor al jurnalistilor trebuie exilat de pe meleagurile romanesti pentru ignoranta crasa de care da dovada. Desigur, exista si varianta ca acest “omniscient” sa nu vrea decat atentie, ceea ce il transforma automat intr-o tarfa triviala cu inclinatii grandomane.

Atentie! Domnul Banciu a costruit o cariera “impresionanta” de-a lungul anilor! Sau mai bine zis, obscura, pe toate planurile. Pe la TV a prezentat niste emisiuni nesemnificative, la radio a fost aproape inexistent, iar in presa scrisa o catastrofa! Despre cine vorbim?! Cine este acest anonim cu Sindromul Moebius? (lipsa expresiilor faciale). Ce vrea sa demonstreze?

Exista doua diagnostice pentru aceasta caricatura schitata de B1 TV:

- Tulburare histrionica de personalitate (teatralismul). De precizat faptul ca acest diagnostic apare in special la femei si se manifesta prin dorinta permanenta de a atrage atentia celor din jur.

Sau…

- Tulburare de personalitate narcisica. O afectiune mentala in care pacientul are un simt crescut al propriei importante si o nevoie profunda de a fi admirat.

Cu alte cuvinte, Raducu, ar trebui examinat si indus, de urgenta, intr-o stare vegetativa permanenta! Pentru ce sa mai deschida gura? Si asa exista prea multe minti lipsite de transparenta!

Cum poti sa-ti permiti, tu, un nimeni pentru Tara Romaneasca, sa spui despre Gica Hagi ca “nu prea le avea cu fotbalul!”, despre Cristian Topescu ca “a fost cel mai prost comentator sportiv!” si acum spui despre Simona Halep ca “nu se prea pricepe la tenis!”, “Ce mare branza a facut ea?” sau “…este o tarancuta, nu ati vazut cum vorbeste engleza?”.

Romania are nevoie chiar si de locul II, domnule Banciu! Are nevoie de impulsuri! Conditiile noastre sunt precare si e mare mirare ca ne mai remarcam si noi din cand in cand, pe ici-colo.

Concluzia?! Sunteti un complexat cu o inteligenta artificiala redusa, un ratat in proprii ochi, o eroare a Universului! Romania nu are nevoie de asemenea personaje pline de falsa modestie, de adolescentini rupti de realitate sau de prunci captivi in trupuri de adulti. O minte orbita de o admiratie contemplativa fata de propria persoana. Un om de nimc, o rusine pentru propria familie si pentru Romania!

 “Lumea lui Banciu” - un Univers ingust, o lume morbida caracterizata prin tulburari de afectivitate, de comportament sau caracter!

Irefutabil sau nu?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
;