Campania “direct orala”

De ceva vreme am inceput sa urmaresc atent comportamentul prim-ministrului, “Prostanacul 2.0” Victor Ponta si al “marinerului”, Traian Basescu, deja cunoscut ca fost presedinte al Romaniei dupa vizita lui Joe Biden (vicepresedinte USA). Sau credeti ca i-a spus de trei ori “Domnule Presedinte”, doar asa, accidental. Ilegalitatile nu se mai fac de mult cu usile inchise, ci in fata tuturor. Au ajuns la nivelul la care isi permit sa faca asta si-o sa ne trezim cat de curand fara nici un drept; abuzati si totalmente controlati.

Am nascocit trei variante pentru toata mascarada asta. Astia doi ori sunt niste copii de 12 ani care se tachineaza reciproc; ori avem in fata doi mafioti care ne sfideaza inteligenta fara nici o rusine. Sau mai exista varianta in care doi oameni importanti ai statului se comporta ca niste țațe din mahala.

In orice caz un lucru e sigur si pot sa pun pariu cu oricine, pe orice, ca urmatorul presedinte va fi Ponta, o marioneta a stapanilor din Statele Unite. Cu voturile o rezolva lejer, tara e plina de oameni lipsiti de instruire si de cultura elementara. Deci cu ei e simplu; cate-un kil’ de zahar si-un litru de ulei, niste promisiuni care nu vor deveni in veci realitate si poate niste bani pe ici pe colo. Si uite cum si-a ales Romania presedintele. Da’ oricum asta-i placa veche, nu vorbim de chestiuni care se-ntampla de azi sau ieri. Asta e deja o traditie. Si nici nu vreau s-aud replica: “Votul tau conteaza!”, caci voi riposta cu un simplu: “Mars, ma, d-aici!”. Nici n-ar avea sens sa ma complic mai mult, explicatiile ar fi in zadar si pe langa toate astea n-am ce sa discut cu toti lopatarii indobitociti!

Asadar campania “direct orala” a inceput. Pe majoritatea stalpilor, a panourilor publicitare, a peretilor, a corturilor amplasate in mijlocul strazii, (s.a.m.d.) exista deja afise si bannere cu partide peste partide si gunoaiele de oameni ipocriti de prin ele. Cine inca mai merge pe varianta: “Eh, mai incercam…” e chiar prost in adevaratul sens al cuvantului. Este practic imposibil sau esti imposibil de redus daca mai pui botu’ la orice rahat pe care ti-l spun ei. Tot ce vine de la conducere este doar cacat frumos ambalat si strategic comunicat. Rezultatele vor fi mereu aceleasi:  vor fura, vor vinde si vor subjuga!

Irefutabil sau nu?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
;