Irefutabil sau nu?

Incerc din rasputeri sa inteleg de ce nivelurile de ignoranta, indiferenta si scepticism au atins cote alarmante, dar aproape nimanui nu-i pasa. Unde va e demnitatea, respectul, prestanta sau integritatea? Parca nimeni nu intelege ca prin impasibilitatea de care dam dovada, cei ce ne conduc au din ce in ce mai multa autoritate si influenta asupra vietilor noastre, suntem din ce in ce mai intunecati si mai supusi. Am ajuns o turma condusa de niste minti corupte, oameni ahtiati dupa putere si bani. Treziti-va odata la realitate si incetati sa va mai limitati! Informati-va! Suntem otraviti alimentar, condusi pe un drum impus care ne duce spre autodistrugere, spalati pe creier de catre mass-media; mesajele subliminale sunt pretutindeni: filme, desene animate, reclame, videoclipuri si unde mai pui ca avem "onoarea" de-a fi monitorizati prin satelit, legal!

Sunt perfect constient de faptul ca multi dintre noi nu au nici cea mai mica idee ce inseamna sau cat poate dauna un mesaj subliminal – de durata unei fractiuni de secunda - ce-ti este efectiv implementat in subconstient fara sa-ti dai seama, iar in cele din urma ajungi de la cumpararea si consumarea anumitor produse nedorite (Consulta si "Perceptia Subliminala", Traian Nastase) pana la crimele brutale precum cele din Statele Unite unde oamenii ajung sa deschida focul in scoli, companii, mall-uri sau alte locatii aleatorii. Nu e de mirare ca in ultima vreme tot ceea ce vedem prin filme incepe sa fie reprodus de catre adolescenti sau, mai rau, copii cu varste cuprinse intre 8 si 10 ani care sunt intr-un final condamnati la 5 sau 15 ani de inchisoare si apoi sunt liberi s-o faca din nou; este evident faptul ca nici sistemul de detentie nu este unul tocmai uman si ca acesta nu duce decat la recidivare in majoritatea cazurilor din pricina conditiilor de neindurat.

Tot ceea ce vedem la televizor nu este decat pura violenta, sexualitate, crime, violuri, scandaluri, accidente, stiri mondene ce ne starnesc interesul firesc, insa acestea nu ne folosesc la nimic productiv, ci ma degraba la exemple negative si comportamente anti-sociale s.a.m.d. Aceasta este metoda perfecta pentru spalarea in masa a creierelor, pentru a instiga catre toate cele mentionate anterior. Informatiile noastre online si implicit fiecare click si fiecare pagina pe care ajungi sunt stocate si monitorizate de cativa ani incoace, iar la cea mai mica miscare considerata ca fiind o ameninatare poti fi blamat. Echitabil!? Deci sa lasam pseudo-confidentialitatea pe mana credulilor.

Traim in democratie si suntem liberi, nu? Asta e doar o gluma proast; democratia a ajuns un fel de haos controlat care iti da impresia ca esti liber si ca ai drepturi, insa acestea dispar mai repede decat salariul. Este aberant felul in care unii privesc cu o asa seninatate ceea ce se intampla in jurul lor. Si totusi, sa stam linistiti, se poate si mai rau? Doar traim in Romania.


Irefutabil sau nu?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
;