Paparude si barbati pizdomesticiti (partea a II-a)

Si pentru ca astazi sunt intr-o forma psihica de invidiat ce-mi permite sa reabordez acest subiect, am sa-ncerc sa va smulg cateva zambete, caci subiectul este unul savuros.

Paparuda! Acest personaj ridicol pe care-l putem analiza in fiecare zi pe strazile Bucurestiului (si nu numai), are rolul de a atrage priviri si de a genera ganduri demne de stand-up comedy sau glume de coltu’ strazii. In general aceasta femeie, mandra de disperarea cu care vrea sa iasa in evidenta si prin stilul necioplit, are rolul de agata ghertoi instariti. Apucaturile acestei femei sunt dobandite direct de pe ulitele catunului din care s-a nascut si puse in practica cu succes aici, la oras.

Inconfundabilul stil “centurist” atrage cumva atentia multor masculti lasati in urma de evolutie, dar acest aspect nu mai este de mult un motiv de uimire pentru multi dintre noi. Machiajul strident si de prost gust reprezinta, parca, o invitatie de imperechere similara cu cea din lumea necuvantatoarelor, brutal de elementara si greu de digerat pentru modernul homo sapiens. Si pentru ca paparuda sa fie comple(c)ta, mai are nevoie si de penibil, cat cuprinde, vizibil prin imbracamintea de prost gust si comportamentul unui homo erectus.

Si totusi genul asta de femeie ma lasa stupefiat. Desi oamenii ii arata intr-un fel sau altu’ cat este de eronat modul in care exista, ea continua sa defileze ca o cealapa prin mall-uri si cluburi de fite. Da-n general, proasta are noroc! Semi-permanent, da-l are! Gaseste un gibon care sa-i faca mendrele o perioada. Apoi revine violent cu picioare pe pamant cand aceasta constata cu stupoare ca a fost din nou uzata si aruncata. Oricum, nici ele nu se mai mira. S-au invatat si asta a devenit deja un stil de viata obisnuit in viata unei cur… tar… zdren… dame de companie.

Cateva exemple care se incadreaza mai mult decat perfectul in aceasta categorie “selecta” a femeilor sunt: Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana (nume predestinat) si, evident, Simona Trasca. Eeeh?! Paparude originale, domnule! Enumerand aceste porniste, curiozitatea m-a facut sa ma intreb cati oameni le plac sau mai grav, le au ca idol (ÍDOL, idoli, s. m. Divinitate păgână; (concr.) chip, figură, statuie reprezentând o asemenea divinitate și constituind, în religiile politeiste, obiecte de cult religios. 
 Fig. Ființă sau lucru care reprezintă obiectul unui cult sau al unei mari iubiri. — Din sl. idolŭ.). Tin sa va informez, cu parere de rau, ca aceste trei vagaboande au depasit impreuna 130.000 mii de like-uri. Asta da exemplu pentru adolescentine! Nu pot decat “sa felicit” televiziunile, fanii si pe cele trei curve neindemanatice si slab cotate intelectual.

Intr-un final… tin sa precizez ca asemenea “personalitati” trebuie sa existe doar pentru amuzamentul nostru; nu le poti da impresia ca sunt vedete sau ca sunt importate in vreun fel, ca nu-s! Sa fim realisti, in starea lor actuala cu sau fara ele mi-e tot una (prefer fara). Sau poate ca fara ele fascinatia pentru comportamentul uman eronat s-ar risipi… si-ar fi pacat. Ok, nu! Luati-le banii, hainele si tot ce au, apoi expulzati-le inapoi la spart seminte si respirat aeru’ degeaba!


Irefutabil sau nu?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
;