La multi ani, pOLITIA Romana! – A.C.A.B. / 1.3.1.2

Din intamplare am aflat ca astazi este o zi mare pentru pOLITIA Romana. Daca nu ma inseala memoria se implinesc 192 de ani de la infiintarea unuia dintre cele mai functionale, cursive si ample sisteme de coruptie, abuz si injustitie. Felicitari! Tin sa va urez, la misto, un "la multi ani", nu prea sincer si deloc entuziast!...ba chiar cu scarba si lehamite! Ar fi trebuit sa arat demnitate si respect pentru “gaborimea” din Romania, insa eternii burtosi corupti si abuzivi ma impiedica s-o fac. Si n-am de ce sa-mi cer scuze sau sa-mi para rau fiindca dreptatea si justitia tre’ sa vina de la voi, dar culmea, in aceasta institutie domnesc acte sau decizii care contravin justitiei, adevarului.

Ii salut si ii respect pe cei ce-si cinstesc uniforma, pe cei care isi pun activitatea si viata in slujba protejarii cetatenilor, a bunurilor materiale si a sigurantei nationale. Nu este cazul sa generalizez, exista si politisti in adevaratul sens al cuvantului si-al meseriei! Ii felicit pentru exemplul de moralitate si cinste, pentru spiritul civic si responsabilitatea cu care-si fac datoria. Respect masiv!

Dar astia-s prea putini, aproape nesemnificativi in acesta institutie plina de grandomani delimitati de o ratiune prea ingusta. Sunt ferm convins, draga militianule, ca daca citesti randurile astea deja te-ai pierdut de ceva vreme. Asa ca, ai grija! Exprimarea putin peste limbajul mediocru iti poate lasa traume severe la nivel cerebral. Exista riscul sa-ncepi sa-nveti sa citesti si/sau sa scrii corect. Mare atentie!

Sa speram ca generatiile tinere vor schimba odata pentru totdeauana fatada si mentalitatea comunista, inca prezenta la multi gabori - nimeni cu functie - aflati in pozitii superioare. Trebuie sa renuntam la investitiile inutile, precum Loganele cu preturi ireale, “hiper-tunate” sau la cine stie ce Jaguar… ca noi n-avem strazi sau autostrazi ca lumea si voi faceti d-astea, libidinosilor! Furati, ma, cu mai mult bun simt!

Ioan Gaf Deac a declarat la un moment dat ca institutia ar fi achizitionat: pneuri de 3.000 de lei bucata, baterii de masina de 3.400 lei bucata, saci menajeri de 83,5 lei bucata.Ulterior purtatorul de cuvant, Razvan Popa, a sustinut ca sumele prezentate, in nu stiu ce raport, nu sunt reale si ca s-ar fi strecurat niste erori dupa ce "au fost mutate niste virgule". Asta se-ntampla undeva prin 2012, da' nu va uit, ba!

Excesul de putere este un alt capitol la care pOLITIA sta foarte prost. Voi nu sunteti legea si nici deasupra ei. O reprezentati si cam atat, iar asta este alegerea pe care voi ati facut-o. Deci ce-ar fi daca ati renunta la violenta si instigare? Ce-ar fi daca jandarmii sau “testoasele”, cum imi place mie sa-i numesc, ar fi ceva mai disciplinati si mai cultivati? Niste teste psihologice serioase ar trebui aplicate inainte sa-l bagi in jandarmerie pe taranu’ psihopat plecat de la sapa.

Rog cititorii sa dea mai multe exemple, referitoare la abuzurile si nedreptatile comise de catre acesti “justitiari”…asa, ca sa mai facem o caterinca si poate reusim sa mai dam afara si din eternele frustrari.

Irefutabil sau nu?

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
;